Na ovom ostrvu se možete ludo provesti i u toku dana. Mikonos je na glasu kao ostrvo koje raspolaže jedinstvenim popodnevnim žurkama na plaži. Tu su dve plaže: Paradise i Super Paradise koje su namenjene mladima, željinim dobre zabave i koje im pružaju dobar provod još od ranih popodnevnih sati.

Verovatno najpopularnija plaža na celom ostrvu je Paradise. Ona je duga i pešćana i veoma dobro organizovana sa kafićima, snack barovima, beach barovima i diskotekom.

Prvi u nizu beach barova je TROPICANA BEACH BAR koji po provodu , živoj i veseloj atmosferi drži vodeće mesto. Od ranog jutra ovde se serviraju kafe, voćni sokovi i razne vrste doručka. Malo kasnije, sve ovo zamenjuju osvežavajući i ukusni kokteli, kao i sve vrste pića koje mladi prvo ispijaju na svojim ležaljkama, da bi potom svi došli do bara igrajući uz ritmove trenutno najpopularnijih stranih hitova stvarajući nezaboravnu atmosferu. Takve žurke na ovoj plaži traju svakog dana od podneva pa do kasno u noć. Veoma često ovde se organizuju i noćne žurke kao što su „Full moon party“ koje su takodje veoma dobro posećene, a tih dana zabava i lud provod na ovoj plaži traje 24h.

Na drugom kraju Paradise plaže nalazi se pool-dance club PARADISE CLUB. I ovaj klub je poznat po svojim žurkama koje počinju još pre zalaska sunca i traju po celu noć. Igranje i uživanje uz zvuke housa, techno i rocka privlače veliki broj mladih da se odluče da baš ovde provedu svoje popodne i veče.
Kada sunce zadje nebo je ispunjeno vatrometom, a na sve strane čuju se zvuci sirene koje sa zvucima muzike stvaraju poseban efekat. Paradise club je najveći noćni klub na Mikonosu i sigurno jedan od najznačajnijih klubova u Evropi. Na tri bine uključujući i VIP deo, organizuju se žurke koje tamo popularno zovu „under the moon“ sa top DJ kao što su Erick Morillo, Sander Kleinenberg, Francesco Farfa, Sandy Rivera, Junior Sanchez, Kenny Dope, Dare Clarke, Ministry of Sound, Head Candy i Cocoon.
Ovde kao i na ostalim barovima na ovoj plaži jednom mesečno u noći punog meseca organizuju se „Full moon party“, i tada žurke traju do jutra.

Isto tako lud provod možete imati i na Super Paradise plaži.
Prelepa plaža smeštena u jednoj uvali, osim svojom lepotom mlade sigurno privlači i dobrim žurkama.

Na samom ulasku na plažu nalazi se SUPER PARADISE CLUB iz koga se zvuci glasne muzike čuju još od podneva. Karakteristično za ovaj klub je da ga prati glas da je jedinstveno mesto za žurke kojima ne mogu odoleti čak ni celebrity, koji u potrazi za dobrim provodom dolaze baš ovde. Žurke su svakodnevne i spontane, mogu početi bilo kad i trajati i do kasno u noć. Klub je ispunjen pozitivnom energijom.

mykonos cafe & travelMYKONOS CAFE
BEOGRAD

Čarli Čaplina12
Tel:011 329 4809
Mob:060 766 49 38
E-mail:

info@mykonoscafe.rs
 
 
   
© 2010 Mykonos cafe & travel d.o.o.
WEBDESIGN: Ν Τ Ε Γ Ι Α Ν 2010